BAZA PROVJERENIH POSLOVA

 

   

 

 
Nalazite se na sajtu koji će Vam predstaviti nekoliko provjerenih i u praksi dokazanih kompanija sa kojima je zadovoljstvo raditi jer ne trebate razmišljati dali će Vas isplatiti ili ne. Ovo su kompanije koje 100% isplaćuju.


1. STIFORP
Vlasnik ove kompanije je dobro poznat u svijetu upravo po svom čvrstom karakteru i izuzetnoj korektnosti. On se zove Nauder Khazan, porijeklom je iz Irana, ali već 25 godina živi u USA gdje inače osim Stiforpa ima još jednu ofline kompaniju. Stiforp nudi i pregršt kvalitetnih i korisnih Alata. Najiskrenije preporučujemo ovu izuzetnu i stabilnu kompaniju.
Za više informacija posjetite OVAJ LINK

2. GDI - Global Domains International
Ova kompanija postoji još od 1997 godine, a putem interneta je počela da posluje davne 1999 godine. Zaista jedna od rijetko stabilnih i dugoročnih kompanija. Kompanija se bavi prodajom WS domene ali i drugih kao što su: COM, NET, ORG itd. Što se tiče isplata, 100% su korektni kao što je to slučaj i sa prethodno pomenutom kompanijom.
Za više informacija posjetite OVAJ LINK

3. PlanB - Ne morate Nikada Nikoga Uključiti - Dnevne obaveze samo 2 minuta.
Ako smatrate da niste osoba koja bi nekome nešto preporučivala, onda je ovo posao za Vas.
Za više informacija posjetite OVAJ LINK


DODATAK - "PLJUNITE KRIZI U LICE"
Vezano za prvu pomenutu kompaniju pod nazivom STIFORP imamo i jedan super i lako primjenjiv plan mogućnosti zarade koji smo nazvali DUPLIKACIJA ili "PLJUNITE KRIZI U LICE" te Vam iskreno preporučujemo da ga posjetite i pažljivo pročitate, a on se nalazi na
OVOM LINKU


 

   


http://www.posaonainternetu.net  Posao Na Internetu